Zorg beveiliging


Binnen de zorg is specialisatie een must. Zorgbeveiliging is dan ook een stap verder dan reguliere beveiliging. Onze beveiligers zijn hier goed op getraind en weten op de juiste manier te handelen bij een incident.

Wij bieden zorginstellingen een totaaloplossing, om de veiligheid van personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen.

Zorginstellingen zijn vaak open en grote objecten waar veel mensen binnenkomen. Het open karakter levert dan ook uitdagingen op als het gaat om veiligheid en beveiliging.

De voordelen van onze zorgbeveiligers: zij weten hoe er om gegaan moet worden met bijvoorbeeld agressie, maar ook nood situaties waar anderen geen raad mee weten. Zo kunt u te maken hebben met emotionele situaties waarbij onze beveiligers de dienstverlening weten te waarborgen de patiënten en bezoekers weten gerust te stellen.

Wij leveren zorgbeveiligers binnen de verslavingszorg, Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) maar ook bij gerenommeerde ziekenhuizen.

Wij zijn landelijk actief wanneer het gaat om zorgbeveiliging maar leveren voornamelijk bij onderstaande provincies.

HD Security is actief in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard levert HD Security ook landelijk beveiligers wanneer het gaat om grotere opdrachten.

Wij zijn reeds leverancier bij bijvoorbeeld Noordwest Ziekenhuisgroep, GGZ Centraal, OLVG en Karakter Kinder- en Jeugdpsychiatrie.


CONTACT OPNEMEN

Zorgbeveiliging Amsterdam
Zorgbeveiliging Amersfoort
Zorgbeveiliging Arnhem
Zorgbeveiliging Den Haag
Zorgbeveiliging AmstelveenInloggen
Call Now Button