DetacheringAD HOC DienstaanvragenHD Group B.V. is actief als detacheerder binnen de zorgsector en particuliere beveiliging. Binnen de zorg zijn wij actief bij een aantal ziekenhuizen en GGZ instellingen, maar ook lokale verpleeghuizen.

LEES MEER >
Door omstandigheden kan het voorkomen dat u met enige spoed beveiligers nodig heeft voor uw bedrijf. De beveiligers van HD Security zijn zeer flexibel. U belt ons wij regelen de rest!

LEES MEER >


Zorg BeveiligingZorg OndersteuningBinnen de zorg is specialisatie een must. Wij bieden zorginstellingen een totaaloplossing, om de veiligheid van personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen.

LEES MEER >
Zorgondersteuning is een stap verder dan reguliere zorgbeveiliging. Onze beveiligers zijn extra goed getraind op zorgondersteuning en weten op de juiste manier te handelen bij een eventueel incident.

LEES MEER >


Evenementen BeveiligingReceptie ServiceEen succesvolle evenementenbeveiliging draagt bij tot een sterk imago van uw organisatie. Evenementenbeveiliging is tot een actueel punt in de media geworden.

LEES MEER >
Een receptionist is het visitekaartje van uw bedrijf, HD Security- & Detachering speelt daarop in door het leveren van goed opgeleid en ervaren receptionisten.

LEES MEER >


Object BeveiligingHuismeesterBinnen elke kantooromgeving speelt de behoefte aan veiligheid. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers, maar ook veiligheid van informatie, gebouwen en eigendommen, kortom: objectbeveiliging.

LEES MEER >
Een functie binnen de Facilitaire dienstverlening waar vaak een verschillende inhoud aan wordt gegeven, is die van handyman of conciërge. De invulling van deze functie is afhankelijk van de grootte van de organisatie en van de huisvesting.

LEES MEER >

Onze afdelingen


Logo-HD-Security-Transparant-1024x1024-250x250

Detachering
AD-HOC Beveiliging
Objectbeveiliging
Mobiele surveillance
Gastheren/Gastvrouwen
Brandwachten

Logo-HD-Security-Events-BV-Transparant-1024x1024-250x250

Evenementenbeveiliging
Verkeersregelaars

Logo-HD-Care-Services-Transparant-1024x1024-250x250

Receptiediensten
Zorgbeveiliging
Zorgondersteuning

Logo-HD-Facility-Services-Transparant-1024x1024-250x250

Glasbewassing
Interieurverzorging
Opleveringsschoonmaak
Levering sanitaire artikelen
Schoonmaak op afroep
Vloeronderhoud
HuismeesterInloggen
Call Now Button