HD Group

Diensten

In elke kantoorruimte staat veiligheid centraal. Dit betreft de bescherming van gasten en personeel, evenals de beveiliging van gegevens, faciliteiten en bezittingen: kort gezegd, bescherming van het geheel.

objectbeveiliging

In de gezondheidssector is expertise essentieel. Beveiliging in de zorg gaat verder dan de standaard beveiligingsmaatregelen. Ons beveiligingsteam is hier uitstekend in opgeleid en kan adequaat optreden bij onvoorziene situaties.

zorgbeveiliging

De receptionist vormt het eerste aangezicht van uw onderneming. HD Group B.V. zorgt ervoor dat u voorzien bent van vakkundige en deskundige receptiemedewerkers. Elk lid van ons receptieteam beschikt over een diploma, toont zich representatief, benadert klanten met vriendelijkheid, werkt op een professionele manier en heeft tenminste het BHV-certificaat op zak.

receptie service

In de mobiele surveillance is er een breed scala aan keuzes. HD Group biedt diverse faciliteiten aan. Onder de mogelijkheden van mobiele surveillance vallen: de centrale meldpost, razendsnelle respons bij alarmen, het ontgrendelen en vergrendelen van uw gebouw, inspectierondes bij uw pand en het beheren van sleutels.

mobiele surveillance

Effectieve beveiliging tijdens evenementen versterkt de reputatie van uw bedrijf. De beveiliging van evenementen heeft hedendaags veel aandacht in de pers.

evenementen beveiliging

Binnen de facilitaire sector kan de rol van een klusjesman of beheerder variëren in betekenis. Hoe deze rol wordt ingevuld, hangt af van de omvang van het bedrijf en de aard van de accommodatie.

huismeester

HD Group functioneert als bemiddelaar in de gezondheidszorg en privé-beveiligingsdiensten. In de medische sector werken we samen met diverse ziekenhuizen, GGZ-entiteiten en plaatselijke verzorgingstehuizen.

detachering

We krijgen vaak te maken met urgente verzoeken. Onze ontwikkeling is deels te wijten aan onze capaciteit om onze klanten zelfs op het laatste moment met spoed te kunnen helpen, zowel voor grote als kleine klussen.

ad hoc

Specialisatie is essentieel in de gezondheidszorg. Zorgondersteuning gaat verder dan de standaard zorgbeveiligingsmaatregelen. Onze veiligheidsexperts zijn uitstekend opgeleid en kunnen adequaat optreden bij mogelijke calamiteiten.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Call Now Button