Objectbeveiliging


Binnen elke kantooromgeving speelt de behoefte aan veiligheid. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers, maar ook veiligheid van informatie, gebouwen en eigendommen, kortom: objectbeveiliging.

JEZELF PRETTIG VOELEN OP KANTOOR,
GAAT OOK OVER JEZELF ‘VEILIG VOELEN’ EN ‘VEILIG ZIJN’.

Niet iets waar je lang over na zou moeten denken, maar wat gewoon geregeld dient te zijn. De inzet van traditionele beveiligers gaat echter ten koste van de representativiteit en uitstraling naar medewerkers en gasten. Dit dient dan ook anders georganiseerd te worden.


HD SECURITY DOET HET ANDERS DAN U GEWEND BENT.

Het is voor de aanwezige gasten in uw ontvangstlobby niet direct zichtbaar dat onze medewerkers van het gastvrije ontvangstteam ook opgeleid zijn als particulier beveiliger en bedrijfshulpverlener en dus verantwoordelijk zijn voor de objectbeveiliging. Op die manier is een bezoek aan uw kantoor niet enkel een indrukwekkend, inspirerend of zakelijk succesvol bezoek, maar ook een veilig bezoek.


DE OBJECTBEVEILIGING WORDT BIJ HD SECURITY UITGEVOERD DOOR SECURITY HOSTS. ZIJ VERZORGEN HET TOEGANGSBEHEER, SPRINGEN IN BIJ CALAMITEITEN EN ALARMEN, LOPEN OPENINGS-, BRAND- EN SLUITRONDEN, MAAR OOK PREVENTIEVE RONDEN IN EN OM UW KANTOORPAND.

CONTACT OPNEMEN


Inloggen
Call Now Button