HD Group

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging door HD Group

Binnen elke kantooromgeving speelt de behoefte aan veiligheid. Veiligheid voor bezoekers en eigen medewerkers, maar ook veiligheid van informatie, gebouwen en eigendommen, kortom: objectbeveiliging.

Jezelf prettig voelen op kantoor, gaat ook over jezelf ‘veilig voelen’ en ‘veilig zijn’. Niet iets waar je lang over na zou moeten denken, maar wat gewoon geregeld dient te zijn. De inzet van traditionele beveiligers gaat echter ten koste van de representativiteit en uitstraling naar medewerkers en gasten. Dit dient dan ook anders georganiseerd te worden.

objectbeveiliging
objectbeveiliging

HD Group doet het anders

Het is voor de aanwezige gasten in uw ontvangstlobby niet direct zichtbaar dat onze medewerkers van het gastvrije ontvangstteam ook opgeleid zijn als particulier beveiliger en bedrijfshulpverlener en dus verantwoordelijk zijn voor de objectbeveiliging. Op die manier is een bezoek aan uw kantoor niet enkel een indrukwekkend, inspirerend of zakelijk succesvol bezoek, maar ook een veilig bezoek.

De objectbeveiliging wordt bij HD Group uitgevoerd door security hosts. Zij verzorgen het toegangsbeheer, springen in bij calamiteiten en alarmen, lopen openings-, brand- en sluitronden, maar ook preventieve ronden in en om uw kantoorpand.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Onze diensten

objectbeveiliging
Objectbeveiliging
zorgbeveiliging
Zorg beveiliging
receptie service
Receptie service
mobiele surveillance
Mobiele surveillance
evenementen beveiliging
Evenementen beveiliging
Huismeester
detachering
Detachering
ad hoc
AD HOC
Call Now Button