HD Group

Over ons

Wij zijn HD Group

HD Group is in 2012 opgericht door de heer Dagdeviren. Ons eerste kantoor was in Amersfoort op het bedrijventerrein de Isselt.

Al snel werd bekend dat de behoefte naar de extra inzet van personeel in de beveiliging diversiteit nodig had. Een bedrijf dat op korte termijn aanvragen kan verwerken en de gemaakte afspraken na kan komen zou een versterking zijn op de flexmarkt.

Video afspelen

HD Group B.V.

In de jaren hierna zijn wij verder gegroeid. In 2016 hebben we onze ondernemingsvorm aangepast naar een Besloten Vennootschap, HD Group B.V.

Vanaf dat moment hebben we ons uiterste best gedaan om diverse keurmerken te behalen.
Dit resulteerde in het toekennen van de volgende keurmerken:

Uitbreiding

In 2019 is HD Group B.V. verhuisd van Amersfoort naar Soest. Momenteel zijn wij gevestigd aan de Zuidergracht 21-17b, 3763 LS te Soest. Ons kantoor heeft vijf medewerkers. Te weten een administratief medewerkster, medewerker backoffice, twee planners en onze directeur.

Er werken inmiddels meer dan honderd mensen voor HD Group B.V. en nog steeds zijn we groeiende.

Onze kernwaarden bestaan uit betrokkenheid, kwaliteit en het bieden van snelle service. Dit in combinatie met het altijd denken in oplossingen heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat we zo veel zijn gegroeid en dat we inmiddels bekend zijn bij de diverse opdrachtgevers actief in de zorg en particuliere beveiliging.

Met ingang van Q2-2025 zullen wij ons wederom vestigen in Soest aan de Koningsweg 38-11 en 38-12. We breiden onze hoofdvestiging uit naar 500m2 met energielabel A+++

Missie en visie

HD Group B.V. heeft als Missie de beveiligingssector flexibel te ontzorgen doormiddel van inzet van gediplomeerde en vakkundige beveiligers met name gericht op de zorg en detachering van beveiligingspersoneel. Hiermee willen wij ons positioneren binnen de top 5 van de erkende landelijke detacheringsorganisaties.

Wij hebben als Visie dat het vergoten van de veiligheid hand in hand gaat met de kwaliteit van onze medewerkers. Investering in onze medewerkers resulteert in een tevreden klant waarbij de veiligheidsgevoel wordt vergroot van haar bezoekers en personeel. Hiermee hopen wij een duurzame relatie en samenwerking met onze klanten op te bouwen.

hd group

Ontzorgend en flexibel

HD Group leeft haar slogan na door ontzorgend te werk te gaan.
U heeft een vraagstuk, wij zorgen voor de oplossing.
Dit doen wij mede door de flexibele inzet van ons personeel.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Onze diensten

objectbeveiliging
Objectbeveiliging
zorgbeveiliging
Zorg beveiliging
receptie service
Receptie service
mobiele surveillance
Mobiele surveillance
evenementen beveiliging
Evenementen beveiliging
Huismeester
detachering
Detachering
ad hoc
AD HOC
Call Now Button