HD Group

Zorg Beveiliging

Specialist in Zorgbeveiliging

Binnen de zorg is specialisatie een must. Zorgbeveiliging is dan ook een stap verder dan reguliere beveiliging. Onze beveiligers zijn hier goed op getraind en weten op de juiste manier te handelen bij een incident.

Wij bieden met zorgbeveiliging de zorginstellingen een totaaloplossing, om de veiligheid van personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen.

Zorginstellingen zijn vaak open en grote objecten waar veel mensen binnenkomen. Het open karakter levert dan ook uitdagingen op als het gaat om veiligheid en beveiliging. Een zorgbeveiliger is getraind in het omgaan met de beveiligingsuitdagingen die voorkomen in de zorg.

zorgbeveiliging

Wij houden uw zorginstelling veilig

De voordelen van onze zorgbeveiligers: zij weten hoe er om gegaan moet worden met bijvoorbeeld agressie, maar ook nood situaties waar anderen geen raad mee weten. Zo kunt u te maken hebben met emotionele situaties waarbij onze beveiligers de dienstverlening weten te waarborgen de patiënten en bezoekers weten gerust te stellen.

Wij leveren zorgbeveiligers binnen de verslavingszorg, Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) maar ook bij gerenommeerde ziekenhuizen.

We zijn landelijk actief wanneer het gaat om zorgbeveiliging maar leveren voornamelijk bij onderstaande provincies.

HD Group is actief in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard levert HD Group ook landelijk beveiligers wanneer het gaat om grotere opdrachten.

Wij zijn reeds leverancier bij bijvoorbeeld Noordwest ZiekenhuisgroepGGZ CentraalOLVG en Karakter Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Beveiligers specifiek voor de zorg

Zorgbeveiliging wordt professioneel geregeld door onze specifieke beveiligers van HD group voor de zorg.

Onze beveiligers worden regelmatig getraind en getest, hierbij spelen weerbaarheid en hospitality een grote rol. De missie van HD Group zorgbeveiliging is er voor te zorgen dat de zorg branche op de meest veilige manier kan opereren, het is immers een cruciale branche.

Onze beveiligers:

  • Zijn getraind om gepaste maatregelen te handhaven in de zorg
  • Houden situaties nauw in te gaten
  • Zijn dienstverlenend ingesteld
  • Bewerkstelligen een veilige omgeving in de zorg

Wat voorop staat zijn duidelijke afspraken, wij zijn glashelder over de opties en komen altijd onze afspraken na.

We helpen u graag verder!

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Onze diensten

objectbeveiliging
Objectbeveiliging
zorgbeveiliging
Zorg beveiliging
receptie service
Receptie service
mobiele surveillance
Mobiele surveillance
evenementen beveiliging
Evenementen beveiliging
huismeester
Huismeester
detachering
Detachering
ad hoc
AD HOC
Call Now Button