HD Group

Huismeester

Dienstverlening op maat

Een functie binnen de Facilitaire dienstverlening waar vaak een verschillende inhoud aan wordt gegeven, is die van handyman of conciërge. De invulling van deze functie is afhankelijk van de grootte van de organisatie en van de huisvesting.

HD Group analyseert daarom eerst de situatie binnen uw bedrijf: hoe zijn de werkomstandigheden, hoe zijn de taken verdeeld, wie heeft welke verantwoordelijkheden en welke bevoegdheden en welke kwalificaties zijn vereist?

huismeester

Efficiency

Een handyman heeft meestal geen volledige dagtaak en lang niet altijd hoeven zaken direct te worden opgepakt. Die loszittende tegel kan ook volgende week wel vervangen worden. Efficiency is bij deze functie dan ook van groot belang. HD Security weet dat als geen ander. Onze aanbiedingen zijn daarom zonder meer concurrerend.

Onze huismeesters zijn breed inzetbaar. De inzet van onze huismeesters is bij bedrijven maar ook bij Verenigingen van Eigenaren. De inzet kan variëren. U kunt ervoor kiezen om onze huismeesters op  oproep basis in te zetten maar ook het inzetten op fulltime basis behoort tot de mogelijkheden. Uw wens is onze zorg!

Uiteraard verschilt het per bedrijf of Vereniging van Eigenaren wat voor huismeester er wordt gewenst. Een huismeester in pak? Of wilt u toch dat onze huismeesters in werkkleding op locatie verschijnen? Ook hierin geld dat uw wens onze zorg is. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Onze diensten

objectbeveiliging
Objectbeveiliging
zorgbeveiliging
Zorg beveiliging
receptie service
Receptie service
mobiele surveillance
Mobiele surveillance
evenementen beveiliging
Evenementen beveiliging
Huismeester
detachering
Detachering
ad hoc
AD HOC
Call Now Button