HD Group

Detachering

HD Group Detachering

HD Group B.V. is actief als detacheerder binnen de zorgsector en particuliere beveiliging. Binnen de zorg zijn wij actief bij een aantal ziekenhuizen en GGZ instellingen, maar ook lokale verpleeghuizen.

HD Group B.V. hanteert een strenge selectieprocedure en beschikt uitsluitend over vakbekwaam, gediplomeerd personeel. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief, goed (extra) beveiligingspersoneel dat zich voor 100% zullen inzetten voor de door u gestelde opdracht.

HD Group levert:

  • Zorgbeveiligers
  • Zorgondersteuners
  • Objectbeveiligers
  • Mobiele Surveillanten
  • Winkelsurveillanten
  • Evenementenbeveiligers
  • Beveiligers op AD HOC basis
  • Receptionisten

En allerlei aanverwante gekwalificeerde personeelsleden binnen de zorg en beveiliging.

detachering

Professionals in beveiliging

HD Group B.V. is een van de 5 keurmerkhouders in Nederland die in het bezit is van het keurmerk Flexbedrijven welke is afgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Wij zijn tevens de enige organisatie die gevestigd is in de provincie Utrecht en Noord-Holland die voorgenoemde keurmerk in haar bezit heeft.

Ook zijn wij VEB Erkend en in het bezit van het SNA Keurmerk. Het SNA keurmerk bied u onder voorwaarden vrijwaring voor de inlenersaansprakelijkheid welke in opgenomen in de Wet- Ketenaansprakelijkheid.

Onze organisatie word jaarlijks minimaal 4x geaudit door externe organisaties om te beoordelen of wij nog voldoen aan de gestelde eisen van de door ons in bezit zijnde keurmerken.

‘’HD Group B.V. is niet alleen een werkgever het is een Thuis. Ik werk op leuke locaties en ga dagelijks met plezier naar mijn werk. Mijn tevredenheid straal ik graag uit naar de mensen om mij heen.’’

Martin Posthuma

‘’ Ik werk al langere tijd voor HD Group bij verschillende opdrachtgevers. De afwisseling maakt mijn werk leerzaam en uitdagend. Naast mijn beveiligingswerkzaamheden treed ik op als gastheer.’’

Marten Mons

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Onze diensten

objectbeveiliging
Objectbeveiliging
zorgbeveiliging
Zorg beveiliging
receptie service
Receptie service
mobiele surveillance
Mobiele surveillance
evenementen beveiliging
Evenementen beveiliging
Huismeester
detachering
Detachering
ad hoc
AD HOC
Call Now Button