HD Group

Zorgondersteuning Amersfoort

Specifieke zorg ondersteuning.

Zorg ondersteuners behouden kalmte en securiteit in de omgeging, wat zorgt voor een prettige omgeving voor patiënten en werknemers. Patiënten in de zorg dienen een ongeschonden behandeling te ontvangen, maar er is in dit vakgebied een relatief hoog risico op ongevallen. Een zorgondersteuner in Amersfoort is iemand die goed met mensen kan werken, en weet gelijktijdig voor securiteit te zorgen. Zorgondersteuning Amersfoort bezorgt een zorginstelling meer rust en geborgenheid, zo kan een zorgverlener zijn vak zo netjes mogelijk verrichten.

Helemaal in de zorg is specialisatie erg van belang. Zorg ondersteuning Amersfoort is anders van dan reguliere beveiliging in de zorg. Onze zorgondersteuning beveiligers in Amersfoort zijn hier passend op geschoold en weten op de juiste wijze op te treden bij een voorkomend incident.

Geen koude omvangrijke beveiliger die middels strakke hand toezicht houdt, nee een echte zorgondersteuner in Amersfoort. Hiermee kun je denken aan het helpen van een zorgverlener, het netjes behouden van de instelling, maar ook het aanwezig zijn voor de cliënten. Onze zorg ondersteuners Amersfoort worden nauwkeurig getraind, beschikbaar in Amersfoort en zijn standaard houder van een diploma beveiliger 2.

zorgondersteuning amersfoort

Wat doet een zorg ondersteuner?

Apart van het behouden van de vredigheid en geborgenheid ter plaatse zijn onze beveiligers in de zorgondersteuning ook dienstverlenend. Zo helpen onze zorgondersteuners bij het maken van de lunch of beleggen zij boterhammen voor de cliënten. Ook verrichten onze beveiligers in de zorgondersteuning Amersfoort diverse huishoudelijke werkzaamheden en verlenen ondersteuning in het ontwikkelen van een aangename sfeer. Even spreken met de patiënten en het spelen van een spelletje of samen een serie kijken behoren ook tot de verschillende activiteiten van onze zorgondersteuners in Amersfoort.

Onze zorg ondersteuning verschaft dus assistentie wanneer dat nodig is. Ze kunnen bijvoorbeeld ook een luisterend oor bieden aan een cliënt, zorgverlener of bezoeker, ondersteunen met het opruimen van een werkruimte, of optreden bij escalatie. Een zorgondersteuner Amersfoort is er voor iedereen als het nodig is.

Heeft u bijdrage van een zorgondersteuner Amersfoort nodig? Onze zorgondersteuning medewerkers in Amersfoort zijn sympathiek, faciliterend en zorgen voor een beschermde en fijne instelling.

Amersfoort

Het is gewoon nodig dat de patiënt, de werknemer in de zorg, en ook de bezoeker zich totaal op hun gemak voelen. In een rustige omgeving is meer plek voor rust en rehabilitatie, kies daarom voor zorgondersteuning Amersfoort.

Meer weten? Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Onze diensten

objectbeveiliging
Objectbeveiliging
zorgbeveiliging
Zorg beveiliging
receptie service
Receptie service
mobiele surveillance
Mobiele surveillance
evenementen beveiliging
Evenementen beveiliging
Huismeester
detachering
Detachering
ad hoc
AD HOC
Call Now Button